Menu

Squid kopen

Squid testen?

Niet zeker of Squid de oplossing is voor jou of je weet niet goed welke kleur te kiezen? Met ons sample boekje kun je Squid vooraf gewoon testen bij jou thuis.

 

Het stalenboekje bevat de vijf kleuren waarin Squid beschikbaar is: Chalk, Bone, Ash, Oak en Rock. Ideaal wanneer je Squid eerst even wil uitproberen vooraleer je overgaat tot een aankoop.

Ontdek zo welk kleur het best past binnen jouw interieur. Ontdek ook met eigen ogen hoe transparant het is en hoeveel privacy het je tegelijk biedt. Met de code uit het boekje, krijg je bovendien bij aankoop in onze webshop de kostprijs ervan volledig terugbetaald.

Ja, ik wil een sample boekje!

Squid Verdelers

Ben je op zoek naar professioneel advies of koop je liever Squid in een winkel in jouw buurt? Geen probleem! Wij hebben een volledig overzicht van al onze verdelers.

 

Squid kun je aankopen en laten plaatsen door één van onze verdelers. Ze klaren de klus voor jou en laten Squid optimaal tot zijn recht komen. Bovendien staan ze je graag bij met professioneel advies.

Vind een verdeler in mijn buurt!

Online kopen

Wil je snel aan de slag en ben je bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken? Koop Squid via onze webshop en je kunt meteen aan de slag!

 

Squid koop je per lopen de meter met een breedte van 1m30cm. Je zorgt best dat je een 5tal centimeter bijrekent om voldoende materiaal te hebben om Squid netjes af te snijden.

Voor grote oppervlakken kun je perfect meerdere stroken naast elkaar plaatsen. Bekijk dan zeker even onze instructievideo’s vooraleer je aan de slag gaat.

Squid kopen!