Menu
banner

Eenvoudig je privacy beschermen

Squid is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert.

 

Dankzij Squid kun je ongestoord genieten. Je belemmert de inkijk, maar zelf geniet je wel nog van het uitzicht én er komt voldoende daglicht binnen.

Maar dat is niet het enige voordeel van Squid raamtextiel. Squid is zonwerend, eenvoudig te installeren en past bij elk type interieur en architectuur. Je kunt Squid plaatsen op elk type raam ongeacht de vorm of grootte. Bovendien is het 100% Belgisch!

Ontdek alle unieke eigenschappen van Squid!

Eenvoudig voor elk raam

Squid is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte.

 

Squid is snel en eenvoudig te installeren. Er gaat praktisch geen voorbereiding aan de slag en je Squid plaatsen zonder grove middelen. Het enige dat je nodig hebt, is poetsgerief, een cuttermes en een rakel of liniaal. Het plaatsen zelf gebeurt in slechts vier stappen: reinigen, kleven, snijden en stevig aandrukken.

Maar dat is niet het enige voordeel van Squid raamtextiel. Squid is transparant, maar belemmert toch de inkijk. Het textiel is zonwerend en past bij elk type interieur en architectuur. Je kunt Squid plaatsen op elk type raam ongeacht de vorm of grootte. Bovendien is het 100% Belgisch!

Ontdek alle unieke eigenschappen van Squid!

 

Stefan, 41

★★★★★

" Niet moeilijk te installeren en probleem opgelost op een esthetische manier "

lees meer
 

Mieke, 53

★★★★☆

" Met raamfolie kan je zelf ook niet buitenkijken. Squid loste onze eisen in "

lees meer
 

Gijs

★★★★★

" We hebben al veel klanten van dit geweldig product voorzien "

lees meer